Op zoek naar chihuahua kennel nederland?

 
chihuahua kennel nederland
 
Chihuahua kennels in Nederland Doggo.nl.
Krijten 75 5403 PK Uden. Kort en langhaar chihuahua's, uitsluitend gefokt volgens het fokreglement van de Nederlandse Chihuahuaclub en het Centraal Fokbeleid van de Raad van Beheer op Kynologisch gebied in Nederland. Hondenfokker Meer info. Chihuahua kennel van de Morgenstondsvreugd.
maori tattoo
Estrella del Brite.
Wij zijn Nico en Wilma, getrouwd, 3 kinderen, woonachtig in Delft Zuid Holland en eigenaren van een kleine chihuahua kennel Estrella Del Brite. Wij zijn grote hondenliefhebbers en hebben al honden sinds 1984. In 2005 zijn we ons gaan verdiepen in het ras de chihuahua en we raakten al snel verliefd op dit bijzondere kleine rashondje. In 2007 kregen we onze eerste langhaar chihuahua Amore. Met haar zijn we ook aan hondenshows mee gaan doen, samen met onze dochter Selina. Een nieuwe passie is toen ontstaan. In 2008 kregen we onze 2e langhaar chihuahua Melody. Met haar wilde we graag een nestje fokken dus hebben we ons goed laten voorlichten en veel kennis opgedaan. We besloten om dit alles professioneel aan te pakken en hebben in November 2008 onze Kennelnaam aangevraagd. Op 22 April 2009 is deze gehonoreerd door Raad van Beheer. Inmiddels hebben wij al meerdere nestjes gefokt naar volle tevredenheid van ons en onze kopers. Wij hebben lang en korthaar chihuahuas. We fokken geheel volgens het fokregelement van de Nederlandse chihuahua club en het fokbeleid van Raad van Beheer op Kynologisch gebied in Nederland.
romper bedrukken
Chihuahuas Chihuahua Fokker Professioneel Marktplaats.nl.
Ook gezonde mini chihuahuapups! Little jewels chihuahua's' is uniek in nederland omdat wij pups verkopen waarvan alle ouders, heel vaak ook de grootouders en zelfs de. Ook iets te verkopen? Zet het op Marktplaats. Tekoop mooi chihuahua reutje geboren op 12-01-2018 nog 1 super lieve chihuahua pups.
SEA specialist
Honden.net Fokkers Chihuahua.
Langharige of omzoomde windhonden. U bevindt zich hier: Home Fokkers Fokkers Chihuahua. Onderstaande fokkers zijn fokker van het ras Chihuahua. Chihuahua kennel van de Morgenstondsvreugd. Chihuahuakennel van Bibi's' Spirit. 6141 LW Limbricht. 5845 BD St. Chihuahua von Flackland. Jan Eisengastraat 19.
millers juice
Puppyplaats.nl Chihuahua pups aangeboden.
22 april 2018. CHIHUAHUA PUPS VERSCHILLENDE KLEUREN. Wij zijn een RASHONDEN kennel waar u enkel ZUIVERE rashonden vindt en geen onverantwoorde kruisingen van honden die een exotisch klinkende naam krijgen en waarvoor veel geld van u gevraagd wordt. Let op koop geen ingevoerde straathonden vanuit zuiderse landen of.
Chihuahuakennel Me Milagro.
Wij fokken alleen met FCI stamboom honden. Onze hondjes leven vrij in huiswij, hebben dus geen aparte kamer of benches/kooien. Wij voeren hoofdzakelijk KVV/Barf in, combinatie met fish4dogs brokken. Officieel in het bezit van Besluit Houders Van Dieren Hond Kat!
Over ons Chihuahua Puppies, Langhaar pups.
Circle of Life, chihuahua kennel, fokt volgens de fokreglementen van Raad van Beheer en FCI. Daarbij hebben wij de opleiding ondernemer asiel/kennel/pension Honden en kattenbesluit, de als enige door de overheid erkende opleiding, met goed gevolg afgerond. Circle of Life chihuahuas is een door de Raad van Beheer en FCI erkende chihuahua kennel/chihuahua fokker.
Nederlandse Chihuahua Fokkers.
Nederlandse Chihuahua Fokkers. Fokkers onder elkaar voor elkaar. Dit is een lijst van Chihuahua fokkers in Nederland die fokken met stamboom van de Raad van Beheer. Hiermee willen we de kans geven aan alle fokkers zich kenbaar te maken met hun kennel.
Welkom bij Whiz Me Luck Chihuahuas Chihuahuakennel whizmeluck.com.
Als u na een goede overweging heeft gekozen voor dit geweldige ras laat ons dan ook weten wat u voornemens zijn met uw chihuahua. Het is voor ons fijn om te weten waar u naar op zoek bent in uw chihuahua.
Kennel Evulons.
Evulon's' fokt op verantwoorde wijze, meestal volgens het fokreglement van de Raad van Beheer op kynologisch gebied in Nederland, Australian Shepherd's' en langhaar en korthaar Chihuahua's. Wij fokken op gezondheid, karakter en schoonheid. Wij zijn lid van de Nederlandse Chihuahua Club, De Australian Shepherd Club en de Australian Shephers Assosiation. Kennel Evulons is een erkende en goed aangeschreven kennel.

Contacteer ons