Op zoek naar chihuahua fokker?

 
chihuahua fokker
 
Chihuahua Puppies, Langhaar pups Chihuahua pups te koop.
Chihuahua pups te koop. Spring naar de primaire inhoud. Spring naar de secundaire inhoud. Klik om te delen op Facebook Wordt in een nieuw venster geopend. Klik om te delen met Twitter Wordt in een nieuw venster geopend. Klik om op LinkedIn te delen Wordt in een nieuw venster geopend.
Airbnb
Eerste Gezelschapshonden Club Nederland Fokkers.
Bestuur / Kernleden. In de Media. Chihuahua langhaar, fokkers. v t Lamslag. Zutphen Emmerikseweg 5. 7227 DE Toldijk. Telefoon: 0575 45 13 02. Mobiel: 06 51 32 35 21. 1679 VD Midwoud Noord Holland. Telefoon: 0229 85 14 03. Bonte Wetering 114.
luxe horloges
Chihuahua kennels in Nederland Doggo.nl.
Kort en Langhaar Chihuahua's, uitsluitend gefokt volgens het fokreglement van de NCC Nederlandse Chihuahua Club. Hondenfokker Meer info. Wambuisstraat 31 7204 NM Zutphen. Hondenfokker Meer info. From My Chihuahua Friends. Mulderskamp 36 7205 BV Zutphen. Fokker van chihuahua langhaar en korthaar.
game pc nl
Nederlandse Chihuahua Club Fokkers.
Klik op de kennelnaam om de website van de fokker te bezoeken. Chihuahua fokkers in Noord-Holland. Kennelnaam Naam Adres Plaats Telefoon E-mailadres. Van De Mijedijk. Klik op de kennelnaam om de website van de fokker te bezoeken. Chihuahua fokkers in Overijssel.
Leenbakker
Chihuahua Yvonne van der Meer.
Tijdens uw bezoek aan de fokker kan deze u ook al het nodige vertellen over het karakter en gedrag van de pups. Er worden op internet heel veel pups aangeboden als Chihuahua, maar alleen met een stamboom kunt u nagaan of dit waar is.
Chihuahuakennel Me Milagro.
Wij hebben onze officiële kennelnaam Me Milagro sinds 2009. Fokken volgens de regels van het Raad van beheer. Wij zijn aangesloten bij de NCC/EGCN en fokken volgens hun regels. Wij fokken alleen met officieel patella geteste Chihuahua's.' Wij fokken alleen met FCI stamboom honden.
An's' Angels Chihuahua's' Langhaar en korthaar Chihuahua pups te koop Erkend fokker.
Mijn naam is An. Ik ben een kleine hobby fokker en fok alleen maar honden met FCI stamboom. Volgens de richtlijnen van de Raad van beheer en de regels van de Clubs waarvan ik lid ben. Mijn doel is het fokken van mooie en gezonde chihuahua's' met een fantastisch temperament. Ik fok enkele exclusieve nestjes per jaar. Achter mij staat een klein hecht team van een begripvolle echtgenoot en ouders, goede chihuahua vrienden en fantastische fokkers die mij het vertrouwen hebben gegeven met hun hondjes.
Chihuahua, korthaar fokkers Honden Page.
Heb je nog vragen over fokkers van de Chihuahua, korthaar? Kijk dan in het hondenforum. Uitgebreide rasbeschrijving van de Chihuahua, korthaar? Kijk dan bij de Chihuahua, korthaar rasbeschrijving. Ben je zelf een Chihuahua, korthaar fokker? Voeg dan een gratis fokker vermelding toe.
Littlejewelschihuahuas.nl.
De extreem klein gefokte pups krijgen na een jaar vrijwel altijd problemen en dat willen we voorkomen, juist willen wij een gezonde, normaal gebouwde chihuahua zoals hij ooit ontstaan is. Natuurlijk hebben we ook mini" chihuahua's, maar absoluut niet onder de 15, kg.
Chihuahua Fokkers / Kennels.
Wij zijn Eric en José de Vries van kennel Chiaro e Tondo. Wij zijn fokker van de Cane Corso van het allereerste uur in Nederland. Voor ons staan gezondheid, karakter en uiterlijk op de eerste plaats bij onze keuze van de ouderdieren. Onze keuze bij de Chihuahua is niet anders, vandaar dat u bij ons ook geen zgn tea-cup Chi's' tegenkomt. Ons streven is om Chihuahua te fokken tussen de 2 en 3 kilo, zoals de rasstandaard voor schrijft.

Contacteer ons