Meer resultaten voor teacup chihuahua fokker

 
teacup chihuahua fokker
 
Littlejewelschihuahuas.nl.
We streven er voornamelijk naar om een gezonde pup te fokken die geen extreem groot hoofd, slechte gewrichten patella, grote open fonatanel e.d. De extreem klein gefokte pups krijgen na een jaar vrijwel altijd problemen en dat willen we voorkomen, juist willen wij een gezonde, normaal gebouwde chihuahua zoals hij ooit ontstaan is.
lijstenmakerij
Mini chihuahua Honden 2dehands.be.
Dit prachtig langharig chihuahua teefje is op zoek naar een gouden mandje.zij is geboren op 30 januari 2018. Bij vertrek word zij gechipt inge. 10 maart 2018 1824: Jabbeke. Exclusief, super schattige Russkiy Toy Mini pups. 27.02.2018: Van Erkend fokker met HK nummer: Laatste puppy van nestje van 4.
koelkast met vriezer
Nederlandse Chihuahua Club Fokkers. Nederlandse Chihuahua Club Fokkers.
Neem dan contact op met onze pupbemiddeling. Klik op de kennelnaam om de website van de fokker te bezoeken. Chihuahua fokkers in Drenthe. Kennelnaam Naam Adres Plaats Telefoon E-mailadres. Klik op de kennelnaam om de website van de fokker te bezoeken.
java cursus
An's' Angels Chihuahua's' waarschuwingen en tips van een erkende Chihuahua fokker.
Let op: Teacup is een kreet en geen officiele benaming; een broodfok ras. Om ze klein te houden worden ze vaak ondervoed en vlak voordat u de fokker bezoekt, voorzien van een pepmiddel zoals bv suikerwater. Als u dus thuis komt begint de ellende! ARFE stamboom: Als u een pup koopt met een ARFE stamboom, dan koopt u een pup zonder officiële stamboom! Deze wordt dus niet geaccepteerd door de Chihuahua Club Nederland en Raad van Beheer.
tankpas
Chihuahua kennels in Nederland Doggo.nl.
Kort en Langhaar Chihuahua's, uitsluitend gefokt volgens het fokreglement van de NCC Nederlandse Chihuahua Club. Hondenfokker Meer info. Wambuisstraat 31 7204 NM Zutphen. Hondenfokker Meer info. From My Chihuahua Friends. Mulderskamp 36 7205 BV Zutphen. Fokker van chihuahua langhaar en korthaar.
Puppyplaats.nl Chihuahua pups aangeboden.
Te koop zeer mooie chihuahua x fox puppy's' ze zijn 28 februari geboren het zijn 3 teefjes en 3 reutjes 1 teefje en 1 reutje zijn al besproken de moeder is een kleine fox van ongeveer 30 cm hoog de vader is een zeer klein langharig chihuahua reutje van 20 cm ho.
Chihuahua-Kennel Het Oosterbosch Chihuahua-Kennel Het Oosterbosch.
Gek op dieren is ze, Lilian Noah, de eigenaresse van Chihuahua Kennel Het Oosterbosch. Naast Fay, Missy, Belle, Geisha en Kato wonen er aan de Ronde Laan in Heiloo nog twee Cochin-kippen Kuifkip en Tante Tikkel en Bengaalse poes Mojo.
Chihuahuakennel Me Milagro.
Wij fokken alleen met FCI stamboom honden. Onze hondjes leven vrij in huiswij, hebben dus geen aparte kamer of benches/kooien. Wij voeren hoofdzakelijk KVV/Barf in, combinatie met fish4dogs brokken. Officieel in het bezit van Besluit Houders Van Dieren Hond Kat!
Vind mini chihuahua in Honden Chihuahua's' en Gezelschapshonden op Marktplaats.nl.
Meerdere dieren Meerdere dieren 13. Geslacht onbekend 0. Chihuahua Chihuahua 28. Maltezer Maltezer 4. Pekingees of Dwergspaniel 0. Overige rassen Overige rassen 7. Particulier Particulier 20. Fokker Hobbymatig Fokker Hobbymatig 6. Fokker Professioneel Fokker Professioneel 4. Eén hond Eén hond 10.

Contacteer ons