Op zoek naar chihuahua karakter?

 
chihuahua karakter
 
Chihuahua WOEF.
Dat de chihuahua een van de populairste honden is, heeft hij niet enkel aan zijn uberschattige verschijning te danken. Ook zijn karakter weet menig hondenfan te charmeren. De chihuahua is bijzonder aanhankelijk en hecht zich sterk aan zijn gezin. Hij is niet te verlegen om zijn baasje te overstelpen met uitingen van zijn liefde: likjes, knuffels, urenlang op de schoot kruipen Chihuahuabaasjes kunnen het beamen: dit is een hondje dat continu graag bij zijn baasje is.
website aanmelden bij google
Het Karakter www.namaskara-chihuahua.nl.
De Chihuahua, een hondje, klein van formaat en groot in karakter. De Chihuahua wordt beschouwd als het kleinste rashondje ter wereld. Ondanks hun lichte gewicht 15, 3 kg en zijn geringe afmeting is de Chihuahua beslist niet teer of zwak en behoort dat ook niet uit te stralen.
touch
Alles wat je moet weten over de Chihuahua Doggo.nl.
Chihuahuas zijn goede waakhonden, ze zijn zelfs erg dapper! De Chihuahua is erg loyaal en aanhankelijk van karakter. In vergelijking met andere kleine rassen heeft de Chihuahua minder gezondheidsproblemen. Chihuahuas worden gemiddeld 16 jaar en kunnen zelfs ouder dan 20 jaar worden!
kapper
Chihuahua Rassen Honden Hondenrassen.
Anno 2011 mogen beide nogwel in de fok gekruist worden. Dat de Chihuahua een gezelschapshond is is wel duidelijk te zien aan het karakter. Het liefst gaan ze overal met de baas mee naartoe en houden alles wat het baasje doet nauwlettend in de gaten.
sta zit bureau
De chihuahua een ras apart Dier en Natuur: Huisdieren.
Herkomst en geschiedenis van de Chihuahua De Chihuahua spreek uit: sjie-wa-wa is het kleinste hondenras ter wereld. De Chihuahua is een zeer oud ras, ze komen. De Chihuahua, karaktereigenschappen en verzorging De Chihuahua is een erg populair hondenras. Een klein hondje, met een stevig karakter!
Chihuahua pups karakter en achtergrond Chihuahua / Chiwawa.
Chihuahua pups karakter en achtergrond. De populariteit van Chihuahua pups is de laatste jaren ontzettend gestegen. Dit heeft vooral te maken met populariteit onder de wereldberoemde sterren. Sterren zoals Paris Hilton, Beyoncé en Lindsay Lohan waren één van de eerste sterren die Chihuahua pups hadden.
Chihuahua, langhaar Honden Page.
Overigens heeft ook Botticelli een hondje afgebeeld dat sprekend op een chihuahua lijkt op een fresco in de Sixtijnse kapel. De oorspronkelijke variëteit van de chihuahua had een kortharige vacht, de langharige is gefokt door kruising met langharige dwergrassen zoals vlinderhondje, Yorkshireterriër en rueskeeshond. Karakter van de Chihuahua, langhaar.
Chihuahua Karakter, opvoeden, gedrag en meer op Startpunthonden.
Hoi Barbara, Wat kun je niet voor leuke dingen doen met je Chihuahua! Speuren: het is duur rond de 40 euro per keer, maar ook een Chihuahua heeft een neus en kan die erg goed gebruiken. Mijn Chihuahua Daddy verliest echter relatief snel zijn aandacht, dus ik ben nu overgestapt naar neuswerk.
Chihuahua, langhaar.
Zelfbewust, temperamentvol, levendig, leergierig en nieuwsgierig, waaks en niet bang uitgevallen, ook niet ten opzichte van veel grotere honden. De rasverenigingen; Eerste Gezelschapshondenclub Nederland en Nederlandse Chihuahua Club zijn bezig met de gezondheid van de Chihuahua langhaar. Dit is een onderdeel van het verenigingsfokreglement van elke rasvereniging.
Chihuahua informatie deel 1 Nederlandse Chihuahua Club.
Bij pups tot een week of tien moet ook altijd de moederhond aanwezig zijn. Tijdens uw bezoek aan de fokker kan deze u ook al het nodige vertellen over het karakter en gedrag van de pups. Er worden op internet heel veel pups aangeboden als Chihuahua, maar alleen met een stamboom kunt u nagaan of dit waar is.

Contacteer ons