Zoeken naar chiwawa pup

 
chiwawa pup
 
Alles wat je moet weten over de Chihuahua Doggo.nl.
Bij een gerenomeerde fokker, die alles volgens de richtlijnen doet, moet je rekenen op een bedrag tussen 800 en 1000. De Chihuahuapup heeft dan een stamboom en is ontwormd, ingeënt en gechipt. Én wat heel belangrijk is: je krijgt een gezonde pup die goed gesocialiseerd is.
refurbished ipad air
Wat zijn de kosten van een Chihuahua? Chihuahua / Chiwawa.
Wanneer u een Chihuahua koopt, heeft de Chihuahua pup vaak al de eerste inenting gehad. Maar wanneer u bijvoorbeeld een pup neemt die jonger dan negen weken is, zal de pup nog zeker twee inentingen nodig hebben. Deze worden vaak toegediend wanneer de Chihuahua pup negen weken en twaalf weken oud is.
winterjas
Chihuahua Honden 2dehands.be.
Pup beschikbaar vanaf donderdag 20 september! 1 reutje beschikbaar geboren op 4 juni 2018 kleur: beige korthaar De pups staan onder wekelijkse. gisteren 1524: Aalter. Chihuahua reutje zwart-wit kortharig. Pup beschikbaar vanaf donderdag 20 september! 1 reutje beschikbaar geboren op 4 juni 2018 kleur: zwart-wit korthaar De pups staan onder wekeli.
horloge dames
Vind chihuahua pups in Honden Chihuahua's' en Gezelschapshonden op Marktplaats.nl.
Lieve boomer pup shi tzu x Ihasa apso. Lieve boomer pup te koop, ze is geboren op 21/06/18 ze is geschipt en ontwormt bench krijgt u erbij gevaccineerd wij hebben zelf twee katten en een ander hondje want prima samen gaat.
prince 2 practitioner
Chihuahua informatie deel 1 Nederlandse Chihuahua Club.
Pas als u zich overtuigd heeft dat alles goed zit, kunt u besluiten tot de aanschaf van een pup. Bij het ophalen van de pup vult u samen met de fokker een formulier in, waarmee u als eigenaar van uw nieuwe huisgenoot wordt geregistreerd.
Nederlandse Chihuahua Club Fokkers.
Chihuahua informatie deel 2. Chihuahua wat is dat voor een hond? Historie van de Chihuahua. Eerste opvang pup. Home Chihuahua fokkers. U vindt op deze pagina een overzicht van bij de NCC aangesloten Chihuahua fokkers, die ook adverteren in ons contactblad.
licg.nl Chihuahua.
Wacht liefst tot de pup tenminste zon tien weken oud is, bij erg kleine of dunne pups nog wat langer, en let er op dat de pup volledig zelfstandig moet kunnen eten. Bij jonge pups kan de plaatsing veel stress opleveren waardoor ze slecht of helemaal niet eten.
Chihuahua: puppy aanschaffen en opvoeden Dier en Natuur: Huisdieren.
Deze zal de Chihuahua laten voorzien van een chip, heeft een dierenpaspoort voor je waarin de reeds gegeven prikken en wormenkuren staat vermeld en kan je een gezondheidsverklaring overhandigen. De gemiddelde prijs ligt dan rond de 75000. Doordat er een gezondheidsverklaring is, kun je de pup gemakkelijk verzekeren.
Puppyplaats.nl Chihuahua pups aangeboden.
de pup is nu 4 weken en we zullen ons best doen hem goed te socialiseren, de pup word nog geprikt. zeer kleine pomcie pup mannetje uit pomeriaantje moeder en langhaar chihuahua moeder, komt uit. zeer kleine pomcie pup mannetje uit pomeriaantje moeder en langhaar chihuahua moeder, komt uit stamboom ouders en vader heeft ook een prima st.boom en is p.
Welkom bij de NCC Nederlandse Chihuahua Club.
Uiteraard kunt u bij de NCC ook terecht voor alle informatie rond de Chihuahua en de bij ons aangesloten fokkers. Op de pagina Chihuahua-informatie vindt u alles over het ras, een pup kopen, een fokker kiezen, opvoeden of de gezondheid en het welzijn van uw Chihuahua.

Contacteer ons