Resultaten voor chiwawa pup

 
chiwawa pup
 
Puppyplaats.nl Chihuahua pups aangeboden.
22 juli 2018. Mooie Chihuahua Pups. Mooie Chihuahua pups zoeken een gouden mandje. Ze mogen vanaf 16 augustus naar hun nieuwe baasjes. De zwarte pup en de zwart witte pup zijn al gereserveerd. Er zijn nog 2 teefjes en 1 reutje beschikbaar.
gwo certification
Alles wat je moet weten over de Chihuahua Doggo.nl.
Bij een gerenomeerde fokker, die alles volgens de richtlijnen doet, moet je rekenen op een bedrag tussen 800 en 1000. De Chihuahuapup heeft dan een stamboom en is ontwormd, ingeënt en gechipt. Én wat heel belangrijk is: je krijgt een gezonde pup die goed gesocialiseerd is.
akoestiek expert
licg.nl Chihuahua.
Wacht liefst tot de pup tenminste zon tien weken oud is, bij erg kleine of dunne pups nog wat langer, en let er op dat de pup volledig zelfstandig moet kunnen eten. Bij jonge pups kan de plaatsing veel stress opleveren waardoor ze slecht of helemaal niet eten.
gebruiksaanwijzing
Vind chihuahua pups in Honden Chihuahua's' en Gezelschapshonden op Marktplaats.nl.
De foto's' zijn recent en werkelijk van de pups die beschikbaar zijn Geslacht: 2 mannelijk, 1 vrouwelijk, de pups zijn: geboren en opgegroeid tot 8 weken bij de mama in sociale kring zijn ingeënt tegen puppy virussen zoals parvo, carréhepatitis, kennelhoest, leptospirose, rabiës. Bichon havanese pup.
Chihuahua informatie deel 1 Nederlandse Chihuahua Club.
Pas als u zich overtuigd heeft dat alles goed zit, kunt u besluiten tot de aanschaf van een pup. Bij het ophalen van de pup vult u samen met de fokker een formulier in, waarmee u als eigenaar van uw nieuwe huisgenoot wordt geregistreerd.
Nederlandse Chihuahua Club Fokkers.
Chihuahua informatie deel 2. Chihuahua wat is dat voor een hond? Historie van de Chihuahua. Eerste opvang pup. Home Chihuahua fokkers. U vindt op deze pagina een overzicht van bij de NCC aangesloten Chihuahua fokkers, die ook adverteren in ons contactblad.
Wat zijn de kosten van een Chihuahua? Chihuahua / Chiwawa.
Wanneer u een Chihuahua koopt, heeft de Chihuahua pup vaak al de eerste inenting gehad. Maar wanneer u bijvoorbeeld een pup neemt die jonger dan negen weken is, zal de pup nog zeker twee inentingen nodig hebben. Deze worden vaak toegediend wanneer de Chihuahua pup negen weken en twaalf weken oud is.
Chihuahua Honden 2dehands.be.
Ik heb een leuk nestje chihuahua pups beschikbaar De pups zijn opgegroeid tot 8 weken oud bij de moeder in een sociale sfeer. Iedere pup is ge. 15 augustus 2018 1500: Beerse. Chihuahua puppy's' te koop Lang en korthaar Tricolor 1 teefje 3 reutjes Elke pup krijgt zen mapje mee met pasportje, stamboom en alle gegeven.
Vind chihuahua pups in Dieren en Toebehoren op Marktplaats.nl.
04-07-2018 is ze geboren en is 8 weekjes oud heelllll lief is ze superrrr klein en volgens de dierenarts blijft ze ook heellll klein gwn een tea cup size hele aparte uniq pup is ze en max 1 kilo kan ze maar worden.
Welkom bij de NCC Nederlandse Chihuahua Club.
Uiteraard kunt u bij de NCC ook terecht voor alle informatie rond de Chihuahua en de bij ons aangesloten fokkers. Op de pagina Chihuahua-informatie vindt u alles over het ras, een pup kopen, een fokker kiezen, opvoeden of de gezondheid en het welzijn van uw Chihuahua.

Contacteer ons