Resultaten voor chiwawa pup

 
chiwawa pup
 
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
wasmachine
Chihuahua Puppies, Langhaar pups Chihuahua pups te koop.
Klik om dit te e-mailen naar een vriend Opent in een nieuw venster. Chihuahua-kennel Circle of Life Beerseweg 19 5087 TP Diessen Telefoon: 065 32 26 203 Email: info@circleoflife-chihuahuas.nl Linkpartners. This function has been disabled for Chihuahua Puppies, Langhaar pups.
wielerkleding
Chihuahua Honden 2dehands.be.
Bij elke chihuahua pup krijgt u 2 jaar medische schriftelijke gezondheidsgarantie! Onze pups zijn altijd minstens 8 weken oud als ze het nestje verlaten. Voor meer informatie of voor de pups vrijblijvend te komen bezichtigen, kan u altijd op het nummer 0032.
postnl
WAARSCHUWING.
Dit is niet onbelangrijk, ook voor de fokker, maar ook voor jezelf, heb je echt een. pup met parvo in huis gehad, dan is het zeker niet aan te raden al snel weer opnieuw een pup aan te schaffen, parvo blijft lang besmettelijk.
Chihuahua Geheimen Onthuld Alles Over De Training, Aanschaf, Verzorging, Ziektes En Opvoeding Van Een Chihuahua Pup!
chihuahua pup s nachts in de bench of in bed HondenForum.
puppy advertentie toevoegen. Fokker advertentie toevoegen. chihuahua pup s nachts in de bench of in bed. HondenForum Puppy Bench chihuahua pup s nachts in de bench of in bed. 30 november 2014 om 0841: wijzigen" quote" 0. Onze chihuahu pup doet het echt super goed!
Alles wat je moet weten over de Chihuahua Doggo.nl.
Bij een gerenomeerde fokker, die alles volgens de richtlijnen doet, moet je rekenen op een bedrag tussen 800 en 1000. De Chihuahuapup heeft dan een stamboom en is ontwormd, ingeënt en gechipt. Én wat heel belangrijk is: je krijgt een gezonde pup die goed gesocialiseerd is.
Bevalling pomeriaan www.chihuahua-player-happy-home.nl.
Wanneer de pup niet voldoende groeit moet de dierenarts geraadpleegd worden, het kan zijn dat de teef te weinig melk geeft door stress, melkklierontsteking of te weinig productie. Als het nodig is kunt u de pup zelf voeden tot de leeftijd van 4 weken, vanaf dan kan de pup zelfstandig drinken en brokjes eten.
Chihuahua Honden 2dehands.be.
Bij elke chihuahua pup krijgt u 2 jaar medische schriftelijke gezondheidsgarantie! Onze pups zijn altijd minstens 8 weken oud als ze het nestje verlaten. Voor meer informatie of voor de pups vrijblijvend te komen bezichtigen, kan u altijd op het nummer 0032.
Chihuahua Honden Tweedehands.nl.
We hebben een nestje van 3 pups Ze zijn geboren op 14-08-2017 Eventueel zijn ze al te reserveren Pup 1 wit reutje Pup 2 Wildkleur met wit streep op borstje Pup 3 Wildkleur We hebben ze geen naam gegeven, zodat de nieuwe eigenaars dat kunnen doen Moeder vader zijn aanwezig Als ze oud genoeg zijn worden ze gechiptgeënt, volledig ontwormd, en krijgen een paspoort Voor meer info mail of app of sms 06 48 18 33 12.

Contacteer ons