Op zoek naar chiwawa pups?

 
chiwawa pups
 
Puppyplaats.nl Chihuahua pups aangeboden.
SUPER MOOIE POMCHI PUPS MET ZEER DIKKE VACHT EN APARTE KLEUREN BRINDLE, ZWART WIT MAMA CHI. SUPER MOOIE POMCHI PUPS MET ZEER DIKKE VACHT EN APARTE KLEUREN BRINDLE, ZWART WIT MAMA CHIHUAHUA PAPA POMERANIAN BIJ ONS IN HUIS GEBOREN ZIJN nu 8 w.
bibliotheek cursussen
Mooie mini Chihuahua pups te koop Honden.
Galicia sparking white Chihuahua pups Galicia sparking white Chihuahua pups Elke dierenarts wordt gecontroleerdChihuahua pupelke dierenarts wordt gecontroleerd en gevaccineerd, ontwormd en gechiptpappa en mamma zijn. Chihuahua stamboom pups Chihuahua stamboom pupsChihuahua stamboom pups dat ik heb 3 prachtige puppies te koop, man en vrouw.
wasmachine
Vind chihuahua pups in Honden Chihuahua's' en Gezelschapshonden op Marktplaats.nl.
Wij hebben een prachtig nestje mops pups te koop. Het zijn leuke en speelse pups die het nest reeds mogen verlaten. De pups zijn meerdere malen ontwormd en ze zijn inge├źnt. Ook zijn de pups gechipt, er is dus een europees paspoort bij en we verkopen de pups onder 2 jaar garantie.
dell
Wat zijn de kosten van een Chihuahua? Chihuahua / Chiwawa.
Wanneer u een Chihuahua koopt, heeft de Chihuahua pup vaak al de eerste inenting gehad. Maar wanneer u bijvoorbeeld een pup neemt die jonger dan negen weken is, zal de pup nog zeker twee inentingen nodig hebben. Deze worden vaak toegediend wanneer de Chihuahua pup negen weken en twaalf weken oud is.
sta zit bureau
Alles wat je moet weten over de Chihuahua Doggo.nl.
Veel Chihuahuas komen via een keizersnede ter wereld, deze dierenartskosten komen er ook nog eens bij. Chihuahuas hebben vaak minder pups per nestje in vergelijking met andere rassen. Serieuze fokkers gaan regelmatig naar tentoonstellingen om hun hondjes te laten beoordelen, daar zijn ook kosten aan verbonden.
Chihuahua informatie deel 1 Nederlandse Chihuahua Club.
Bij pups tot een week of tien moet ook altijd de moederhond aanwezig zijn. Tijdens uw bezoek aan de fokker kan deze u ook al het nodige vertellen over het karakter en gedrag van de pups. Er worden op internet heel veel pups aangeboden als Chihuahua, maar alleen met een stamboom kunt u nagaan of dit waar is.
licg.nl Chihuahua.
Van pups met een stamboom heeft u zekerheid over de afkomst van de pup, want sinds juni 2014 moet voor alle rassen voor het afgeven van stamboompapieren een DNA-test op afkomst worden gedaan. Via de website van de rasverenigingen kunt u informatie over pups inwinnen.
Vind chihuahua pups in Dieren en Toebehoren op Marktplaats.nl.
Deze leuke boomer pups zijn op zoek naar een leuk huisje pups mogen het nestje gaan verlaten mama is bij de pups aanwezig en pups spelen met onze kleine kinderen op de boederij samen met andere honden en poeze pups zijn netjes ontwormd.
Chihuahua Honden 2dehands.be.
raszuivere chihuahua pups, beide ouders zijn aanwezig. begin mei zijn er bij ons raszuivere chihuahua pups geboren. Er zijn verschillende reutjes en teefjes beschikbaar allemaal korthaar in de kleu. gisteren 1629: Malle Oostmalle. chihuahua kruising pups geboren in huis op boerderij.

Contacteer ons