Zoeken naar karakter chihuahua

 
karakter chihuahua
 
Alles wat je moet weten over de Chihuahua Doggo.nl.
Chihuahuas zijn goede waakhonden, ze zijn zelfs erg dapper! De Chihuahua is erg loyaal en aanhankelijk van karakter. In vergelijking met andere kleine rassen heeft de Chihuahua minder gezondheidsproblemen. Chihuahuas worden gemiddeld 16 jaar en kunnen zelfs ouder dan 20 jaar worden!
refurbished desktop
Chihuahua, langhaar.
Zelfbewust, temperamentvol, levendig, leergierig en nieuwsgierig, waaks en niet bang uitgevallen, ook niet ten opzichte van veel grotere honden. De rasverenigingen; Eerste Gezelschapshondenclub Nederland en Nederlandse Chihuahua Club zijn bezig met de gezondheid van de Chihuahua langhaar. Dit is een onderdeel van het verenigingsfokreglement van elke rasvereniging.
hobby en vrije tijd cursussen
Chihuahua Rassen Honden Hondenrassen.
Anno 2011 mogen beide nogwel in de fok gekruist worden. Dat de Chihuahua een gezelschapshond is is wel duidelijk te zien aan het karakter. Het liefst gaan ze overal met de baas mee naartoe en houden alles wat het baasje doet nauwlettend in de gaten.
kapper
Chihuahua pups karakter en achtergrond Chihuahua / Chiwawa.
Chihuahua pups karakter en achtergrond. De populariteit van Chihuahua pups is de laatste jaren ontzettend gestegen. Dit heeft vooral te maken met populariteit onder de wereldberoemde sterren. Sterren zoals Paris Hilton, Beyoncé en Lindsay Lohan waren één van de eerste sterren die Chihuahua pups hadden.
games
Chihuahua Karakter, opvoeden, gedrag en meer op Startpunthonden.
Mondhygiëne is een must om het verlies van tanden te voorkomen. De Chihuahua kan slecht tegen koude klimaten en moet daartegen worden beschermd hij naar buiten gaat. De Chihuahua vacht komt voor in twee variëteiten: de soepele en lange vacht.
licg.nl Chihuahua.
Vaak worden dit soort hondjes aangeboden onder benamingen als mini, toy of tea cup Chihuahua. Dit zijn echter geen erkende typeringen: de Chihuahua is van zichzelf al klein, het fokken op superkleine hondjes brengt heel vaak gezondheidsproblemen met zich mee.
Chihuahua, langhaar Honden Page.
Overigens heeft ook Botticelli een hondje afgebeeld dat sprekend op een chihuahua lijkt op een fresco in de Sixtijnse kapel. De oorspronkelijke variëteit van de chihuahua had een kortharige vacht, de langharige is gefokt door kruising met langharige dwergrassen zoals vlinderhondje, Yorkshireterriër en rueskeeshond. Karakter van de Chihuahua, langhaar.
Karakter Van De Chihuahua.
De kortharige chihuahua is qua karakter vaak wat feller dan zijn langharige soortgenoot. Als er in een gezin zowel een kortharige als een langharige samenleven zal vaak de kortharige zich dominanter opstellen. Heb jij nog informatie over het karakter van de chihuahua die je wilt delen?
Chihuahua informatie over karakter van de Chihuahua Royal Canin.
Het karakter van de Chihuahua. Hij is robuust, erg gehard, ondernemend, zeer levendig, tamelijk onafhankelijk, moedig met een trots en wilskrachtig temperament. Hij heeft een groot weerstandsvermogen. Hij is erg aan zijn baas gehecht en bezitterig. Hij kan niet goed met kinderen omgaan.

Contacteer ons