Meer resultaten voor mini chihuahua

 
mini chihuahua
 
Vind mini chihuahua pups in Dieren en Toebehoren op Marktplaats.nl.
Zodra ze weg mogen bij hun mama zijn ze: ingeënt ontwormt gechipt geregistreerd nagekeken door de dierenarts goed gesocialiseerd als de pup met u mee gaat krijgt u schriftelijke garantie. Chihuahua pups micro t.cup mini zeer mooie pups. Chihuahua pups micro t.cup mini zeer mooie raszuiver, supermooi.
iphone se
Nederlandse Chihuahua Club Fokkers.
Chihuahua informatie deel 2. Chihuahua wat is dat voor een hond? Historie van de Chihuahua. Eerste opvang pup. Home Chihuahua fokkers. U vindt op deze pagina een overzicht van bij de NCC aangesloten Chihuahua fokkers, die ook adverteren in ons contactblad.
wat kost een ipad air 2
Vind mini chihuahua in Honden Chihuahua's' en Gezelschapshonden op Marktplaats.nl.
Mini rasecht chihuahua pup reu zoekt forever home. Onze zoë heeft op 9 juni via keizersnede bevallen van 2 mooie tricolor reutjes. Mama is een kortharige rasechte choco chihuahua en weegt 1950 gram.foto 16 papa is een tricolor kortharige rasechte chihuahua en weegt 1900 gram.foto 17 de pup op de foto is nog beschikbaar.
lavazza koffiemachine
Mini chihuahua Honden 2dehands.be.
chihuahua pups kortharig en langharig t.cup en mini raszuiver, super mooi. 17 augustus 2018 1526: Dessel. chihuahua puppies micro t.cup mini raszuiver toppertjes. chihuahua puppies micro t.cup mini raszuiver toppertjes! chihuahua pups kortharig en langharig t.cup en mini raszuiver, super mooi.
nogepa training
Chihuahua Honden 2dehands.be.
chihuahua puppies micro t.cup mini raszuiver toppertjes. chihuahua puppies micro t.cup mini raszuiver toppertjes! chihuahua pups kortharig en langharig t.cup en mini raszuiver, super mooi. gisteren 1351: Dessel. Chihuahua pups te koop. Wij hebben chihuahua pups beschikbaar. Het zijn speelse pups en zijn sociaal grootgebracht.
Alles wat je moet weten over de Chihuahua Doggo.nl.
Dit gaat echter alleen op als je de Chihuahua behandelt en verzorgt als een hond en niet als speelgoed of modeaccessoire. De Chihuahua dient bovendien gevoed te worden als een hond en niet verwend te worden met allerlei snacks en mensenvoedsel.
Mini chihuahua teefje Te koop in Jabbeke Tweedehands.nl.
Verwijder verfijnoptie Vergelijkbare advertenties. De advertentie met de titel Mini chihuahua teefje is helaas verwijderd. Dit prachtig langharig chihuahua teefje is op zoek naar een gouden mandje.zij is geboren op 30 januari 2018. Bij vertrek word zij gechipt ingeënt en meerdere malen ontwormd en volledig gezond verklaard door de dierenartszij word huiselijk opgevoed samen met andere hondjes en is zindelijk in huis.
Vind mini chihuahua in Dieren en Toebehoren op Marktplaats.nl.
Hij is een raszuivere korthaar chihuahua. De vader van de pups is een raszuivere langhaar chihuahua met stamboom, zie laatste foto, en de moeder een black en tan korthaar chihuahua. Chihuahua MINI choco Merle Reu langhaar 8 Maanden Jong! Chihuahua choco merle langharig reutje van net acht maanden.
Puppyplaats.nl Chihuahua pups aangeboden.
Deze mooie kleine chihuahua pups zoeken een liefdevol nieuw baasje Ze zijn sociaal speels. Deze mooie kleine chihuahua pups zoeken een liefdevol nieuw baasje Ze zijn sociaal speels en aanhankelijk. Klaar voor de grote wereld. Het is de. Raszuiver mini chihuahua teefje.

Contacteer ons