Resultaten voor fokker chihuahua

 
fokker chihuahua
 
Vrijheid voor je chi www.chihuahua-kennel-lulu.nl.
Vlaardingen Socia tr. Pups bijna7 weekjes. pups van 20/02/2018. Pups 8 weken. Brigit Bardot kids. NEW BORN 20 Feb. Video van Aloha Kala. Video Kala Leilani. Club Matsch 2018. 2018 Club match. Beste puppy C M 2018. Club match 2018.
incassobureau no cure no pay
Littlejewelschihuahuas.nl.
De extreem klein gefokte pups krijgen na een jaar vrijwel altijd problemen en dat willen we voorkomen, juist willen wij een gezonde, normaal gebouwde chihuahua zoals hij ooit ontstaan is. Natuurlijk hebben we ook mini" chihuahua's, maar absoluut niet onder de 15, kg.
sharp magnetron
Chihuahua kopen.
Je kunt je Chihuahua ook bij een Chihuahua fokker kopen. Een Chihuahua fokker heeft meestal meerdere Chihuahuas en laat zijn teefjes af en toe puppys krijgen, om zo mooie, raszuivere Chihuahuas te krijgen. Een fokker zal via bijvoorbeeld advertenties zijn puppys af en toe verkopen.
java cursus
Eerste Gezelschapshonden Club Nederland Fokkers.
Bestuur / Kernleden. In de Media. Chihuahua langhaar, fokkers. v t Lamslag. Zutphen Emmerikseweg 5. 7227 DE Toldijk. Telefoon: 0575 45 13 02. Mobiel: 06 51 32 35 21. 1679 VD Midwoud Noord Holland. Telefoon: 0229 85 14 03. Bonte Wetering 114.
tankpas
An's' Angels Chihuahua's' Langhaar en korthaar Chihuahua pups te koop Erkend fokker.
Ik ben een kleine hobby fokker en fok alleen maar honden met FCI stamboom. Volgens de richtlijnen van de Raad van beheer en de regels van de Clubs waarvan ik lid ben. Mijn doel is het fokken van mooie en gezonde chihuahua's' met een fantastisch temperament. Ik fok enkele exclusieve nestjes per jaar. Achter mij staat een klein hecht team van een begripvolle echtgenoot en ouders, goede chihuahua vrienden en fantastische fokkers die mij het vertrouwen hebben gegeven met hun hondjes.
Chihuahua hondenvoer voordelig online kopen Brekz.nl.
Assortiment Chihuahua hondenvoer. Bij Brekz hebben we voor u alleen het beste Chihuahua hondenvoer. Al onze producten vindt u hieronder.: Fokker Shine Customized hondenvoer. Fokker Shine Customized hondenvoer is een volledige en hoogwaardige voeding voor Chihuahua's' vanaf 10 maanden oud.
Mijn voorpagina www.marions-chihuahuas.nl.
De hondjes zijn zindelijk op de kattenbakken en dat is echt ideaal. De pups leren het al en het is erg makkelijk omdat je dan niet zit met 5 keer per dag uitlaten. Veel plezier op mijn website en als u me iets wilt vragen kijk dan op de pagina: contact.
Chihuahua Fokkers in Nederland.
Van het Stevensvaartje. Lavrijsen en P. Contactpersoon: Carla Lohuis-Smeehuyzen. Diente de Plata. El La Qwintas. Leave a Reply Cancel reply. Search for: Search. Proudly powered by WordPress Theme: Sugar Spice by WebTuts. Deze website gebruikt cookies om uw ervaring beter te maken.
Welkom bij Whiz Me Luck Chihuahuas Chihuahuakennel whizmeluck.com.
Zoekt u een jong volwassen chihuahua, een chihuahua dekreutje, bent u op zoek naar een pupje? Wat zijn de plannen die u heeft met uw chihuahuapup? Wilt u een chihuahua om u gezelschap te houden, of zoekt een chihuahua waarmee u zelf graag wilt gaan fokken in de toekomst.
Chihuahua kennel El Casa del Markol Overons.
Wij zijn Thea en Herman Hoolwerf en hebben een Chihuahua kennel in LemmerFr. In 1985 hadden wij onze eerste Chihuahua, vanaf dat moment hebben wij de kleine hondjes in ons hart gesloten. In 2005 hebben wij besloten om een eigen Chihuahua kennel te beginnen.

Contacteer ons