Op zoek naar fokker chihuahua?

 
fokker chihuahua
 
Chihuahua kennels in Nederland Doggo.nl.
Kort en Langhaar Chihuahua's, uitsluitend gefokt volgens het fokreglement van de NCC Nederlandse Chihuahua Club. Hondenfokker Meer info. Wambuisstraat 31 7204 NM Zutphen. Hondenfokker Meer info. From My Chihuahua Friends. Mulderskamp 36 7205 BV Zutphen. Fokker van chihuahua langhaar en korthaar.
led tl buis
Chihuahua fokkers Waar moet u zeker op letten?
Chihuahua fokkers zorgen ervoor dat er geen rare complicaties of ziektes ingefokt worden. Wanneer u dus een Chihuahua bij Chihuahua fokkers koopt, weet u vrijwel altijd zeker dat u een gezonde Chihuahua koopt. Maar wanneer weet u of u contact heeft met een goede Chihuahua fokker?
shore
Chihuahua, korthaar fokkers Honden Page.
Heb je nog vragen over fokkers van de Chihuahua, korthaar? Kijk dan in het hondenforum. Uitgebreide rasbeschrijving van de Chihuahua, korthaar? Kijk dan bij de Chihuahua, korthaar rasbeschrijving. Ben je zelf een Chihuahua, korthaar fokker? Voeg dan een gratis fokker vermelding toe.
Data Analyse
Nederlandse Chihuahua Club Fokkers.
Klik op de kennelnaam om de website van de fokker te bezoeken. Chihuahua fokkers in Noord-Holland. Kennelnaam Naam Adres Plaats Telefoon E-mailadres. Van De Mijedijk. Klik op de kennelnaam om de website van de fokker te bezoeken. Chihuahua fokkers in Overijssel.
pos
Nederlandse Chihuahua Fokkers.
Desireé van Grieken. El Pequeño Milagro. Chihuahua, chihuahuas, chis, chichis, nederlandse chihuahua club, raad van beheer, pups, puppies, langhaar, korthaar, nederlandse chihuahua fokkers, fokkers, fci, stamboom, fokker, puppy, shiwawa, chietjes, sjiwawa., deze pagina is in beheer van kristy's' pride kennel.
Littlejewelschihuahuas.nl.
De extreem klein gefokte pups krijgen na een jaar vrijwel altijd problemen en dat willen we voorkomen, juist willen wij een gezonde, normaal gebouwde chihuahua zoals hij ooit ontstaan is. Natuurlijk hebben we ook mini" chihuahua's, maar absoluut niet onder de 15, kg.
archief Chihuahua fokker Radar het consumentenprogramma van AVROTROS.
We willen een chihuahua, maar wat is nu echt een betrouwbare fokker? waar moeten we rekening mee houden? we hebben natuurlijk een beetje gezocht op Internet, maar ik dacht ik vraag het aan de kenners hier, weten jullie een goede betrouwbare fokker?
An's' Angels Chihuahua's' Langhaar en korthaar Chihuahua pups te koop Erkend fokker.
Mijn naam is An. Ik ben een kleine hobby fokker en fok alleen maar honden met FCI stamboom. Volgens de richtlijnen van de Raad van beheer en de regels van de Clubs waarvan ik lid ben. Mijn doel is het fokken van mooie en gezonde chihuahua's' met een fantastisch temperament. Ik fok enkele exclusieve nestjes per jaar. Achter mij staat een klein hecht team van een begripvolle echtgenoot en ouders, goede chihuahua vrienden en fantastische fokkers die mij het vertrouwen hebben gegeven met hun hondjes.
Welkom bij de NCC Nederlandse Chihuahua Club.
Uiteraard kunt u bij de NCC ook terecht voor alle informatie rond de Chihuahua en de bij ons aangesloten fokkers. Op de pagina Chihuahua-informatie vindt u alles over het ras, een pup kopen, een fokker kiezen, opvoeden of de gezondheid en het welzijn van uw Chihuahua.
Chihuahuakennel Me Milagro.
Wij hebben onze officiële kennelnaam Me Milagro sinds 2009. Fokken volgens de regels van het Raad van beheer. Wij zijn aangesloten bij de NCC/EGCN en fokken volgens hun regels. Wij fokken alleen met officieel patella geteste Chihuahua's.' Wij fokken alleen met FCI stamboom honden.

Contacteer ons