Zoeken naar chiuaua fokker

 
chiuaua fokker
 
Chihuahua kennels in Nederland Doggo.nl.
Fokker van chihuahua langhaar en korthaar. Hondenfokker Meer info. Chihuahuakennel Whiz Me Luck. Dijkgraaf 155 1689 WH Zwaag. Wij fokken langhaar en korthaar chihuahua's. Hondenfokker Meer info. Chihuahuakennel de Cholamo. Petuniastraat 93 3333 SG Zwijndrecht. Liefhebber en fokker van langharige Chihuahua's.
koelkast
Chihuahua kennel Chickatjieka Lieve chihuahua pups.
Onze hondjes hebben we ook lekker in huis en ze gaan ook overal mee naar toe, ze zijn mischien klein, maar vinden het geweldig om te rennen en ravotten in het bos, park of strand. Samen met mijn dochter Julia gaan we ook veel naar shows door het hele land.
wielerkleding
Chihuahua Fokkers in Nederland.
Van het Stevensvaartje. Lavrijsen en P. Contactpersoon: Carla Lohuis-Smeehuyzen. Diente de Plata. El La Qwintas. Leave a Reply Cancel reply. Search for: Search. Proudly powered by WordPress Theme: Sugar Spice by WebTuts. Deze website gebruikt cookies om uw ervaring beter te maken.
postnl
Chihuahuakennel Me Milagro.
Wij fokken alleen met FCI stamboom honden. Onze hondjes leven vrij in huiswij, hebben dus geen aparte kamer of benches/kooien. Wij voeren hoofdzakelijk KVV/Darf, in combinatie met Acana brokken. Officieel in het bezit van Besluit Houders Van Dieren Hond Kat!
Nederlandse Chihuahua Club Fokkers.
From My Chihuahua Friends. Sparkles For You. Klik op de kennelnaam om de website van de fokker te bezoeken. Chihuahua fokkers in Limburg. Kennelnaam Naam Adres Plaats Telefoon E-mailadres. Klik op de kennelnaam om de website van de fokker te bezoeken.
Vind mini chihuahua in Honden Chihuahua's' en Gezelschapshonden op Marktplaats.nl.
Chihuahua Chihuahua 28. Maltezer Maltezer 5. Pekingees of Dwergspaniel Pekingees of Dwergspaniel 1. Overige rassen Overige rassen 2. Particulier Particulier 17. Fokker Hobbymatig Fokker Hobbymatig 7. Fokker Professioneel Fokker Professioneel 6. Eén hond Eén hond 14. Meerdere Meerdere 17. Nederland Nederland 23.
Littlejewelschihuahuas.nl.
De extreem klein gefokte pups krijgen na een jaar vrijwel altijd problemen en dat willen we voorkomen, juist willen wij een gezonde, normaal gebouwde chihuahua zoals hij ooit ontstaan is. Natuurlijk hebben we ook mini" chihuahua's, maar absoluut niet onder de 15, kg.
Welkom bij Whiz Me Luck Chihuahuas Chihuahuakennel whizmeluck.com.
Als u na een goede overweging heeft gekozen voor dit geweldige ras laat ons dan ook weten wat u voornemens zijn met uw chihuahua. Het is voor ons fijn om te weten waar u naar op zoek bent in uw chihuahua.
An's' Angels Chihuahua's' Langhaar en korthaar Chihuahua pups te koop Erkend fokker.
Bij sommige duurde het wat langer eer ze een nieuw thuis hadden gevonden. Ik zei weleens hoe kan het toch dat zulke mooie hondjes bij een goede fokker zo lang op een nieuw baasje moeten wachten. Vooral omdat ik weet dat ze uit een mooi nest bij een zeer goede fokker komen die alles voor de hondjes doet.
Chihuahua, korthaar fokkers Honden Page.
Honden en puppy's.' Fokker vermelding toevoegen. Je hebt nog geen vermelding als fokker op de HondenPage gezet. Op de HondenPage kun je jezelf gratis als fokker vermelden. Klik hier om een gratis fokker vermelding toe te voegen. Voor fokkers en kopers.

Contacteer ons