Resultaten voor rasvereniging chihuahua

 
rasvereniging chihuahua
 
Chihuahua Yvonne van der Meer.
In Engeland en later ook het vasteland van Europa, werd de Chihuahua pas na de Tweede Wereldoorlog echt populair. De eerste Chihuahua in Nederland werd eind vijftiger jaren ingeschreven in het Nederlandse Honden Stamboek NHSB. Is een Chihuahua geschikt voor u en uw gezin?
asko schönberg
Pupbemiddeling Nederlandse Chihuahua Club. Pupbemiddeling Nederlandse Chihuahua Club.
De officiële rasvereniging voor korthaar en langhaar Chihuahuas in Nederland. Spring naar inhoud. Welkom bij de NCC. Over de NCC. FCI Rasstandaard Chihuahua. Inschrijving Jonge hondendag 2018. Inschrijving Gezelligheidsdag 15 september 2018. Toelichting patella probleem. Raad van Beheer heeft een vernieuwde website!
bosch vaatwasser
Chihuahua Korthaar informatie over de Chihuahua Korthaar Royal Canin.
Informeer bij de rasvereniging naar een goed adres van een erkende Chihuahua Korthaar fokker of kennel. Heb je al een Chihuahua Korthaar pup in huis. Weet waar je op moet letten en geef jouw pup de beste voeding op maat.
fossil horloge
Nederlandse Chihuahua Club.
Generaties gezondheid online. Opleidingen en trainingen. Zoek een vereniging. Houden van honden. Nederlandse Chihuahua Club. Nederlandse Chihuahua Club. Raad van Beheer. 1075 AV Amsterdam. 1070 AX Amsterdam. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief Raadar. Ontvang onze nieuwsbrief. En volg ons.
Microsoft Access
Tips Voor Het Kopen Van Een Chihuahua Pup.
Een chihuahua kopen doe je het best via de rasvereniging. De fokkers die via de rasvereniging hun hondje willen verkopen, moeten voldoen aan een aantal eisen. Die eisen hebben alles te maken met de gezondheid van de ouderdieren en pups.
De Chihuahua als mode verschijnsel.
Ook is een pup die wordt aangeboden als chihuahua lang altijd niet een raszuivere chihuahua. De rasvereniging gaat er dan ook terecht vanuit dat een stamboomloze chihuahua een bastaard is en hooguit op een chihuahua kan lijken! U bevindt zich hier.:
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
Welkom bij de NCC Nederlandse Chihuahua Club. Welkom bij de NCC Nederlandse Chihuahua Club.
Het uitzoeken van een pup. Chihuahua informatie deel 2. Chihuahua wat is dat voor een hond? Historie van de Chihuahua. Eerste opvang pup. Welkom bij de NCC. De Nederlandse Chihuahua Club NCC is de officiële Nederlandse rasvereniging voor de korthaar en langhaar Chihuahua.
Belgian Chihuahua Club.
Tentoonstellingskalender voor België, Luxemburg en Nederland 2018. De Belgian Chihuahua Club heeft als doel het bewaken en bevorderen van het karakter en welzijn, de gezondheid en de rastypische eigenschappen van de Chihuahua. De leden zijn liefhebber, eigenaar en/of fokker van een korthaar of een langhaar Chihuahua.
Chihuahua kennels in Nederland Doggo.nl.
Boerhaavestraat 5 1973 PH IJmuiden. Wij zijn een kleinschalige kennel en fokken het ras de Chihuahua lang en korthaar, met en zonder stamboom. Hondenfokker Meer info. Chihuahua kennel Niño De La Adelita. Brieskerkestraat 14 4321 AX Kerkwerve. Wij zijn een geregistreerde Chihuahua kennel en lid van rasvereniging NCC.

Contacteer ons