Meer resultaten voor grote chihuahua

 
grote chihuahua
 
licg.nl Chihuahua.
Bescherm uw Chihuahua tegen te grote of enthousiaste honden die hem omver kunnen lopen of in sommige gevallen ook kunnen bijten, wat bij zon klein hondje fataal kan zijn. Daarentegen moet uw Chihuahua ook leren om op een goede manier met grotere honden om te gaan.
haartransplantatie
Chihuahua Gelukkige Honden.
De eerste Chihuahua in Nederland werd zo rond de vijftiger jaren ingeschreven in het Nederlands Honden Stamboek. Lees ook: Cavalier King Charles Spaniël. Volgens de rasstandaard is de Chihuahua een compact hondje, iets langer dan dat hij hoog is. Hij heeft een zogenaamd appelvormig schedeltje met grote, expressieve ogen.
magnetron
Vanaf wanneer eten puppys volwassen hondenvoeding? Artikels Hondencentrum.
Zie uitleg van JG hier onderaan geplaatst op 18-03-2015 om 1442.: Als ik dat allemaal lees word ik jaloers.Kito, is een chihuahua en bijna 15 maanden. Wat ik al allemaal heb geprobeerd is niet te geloven, de honden in de geburen varen er wel bij. Op het ogenblik eet hij gestoomde kip, maar moet wel grote honger hebben, hoelang het gaat duren weet ik niet, afwachten.
vouwgordijnen op maat
De kleine Chihuahua, groot in ziektes: misvormde schedel Rashondenwijzer.
De kleine Chihuahua, groot in ziektes: misvormde schedel. 30 oktober 2017 1152.: De Chihuahua is het kleinste hondenras ter wereld. Er is doelbewust gefokt op het hele kleine lichaam met een afwijkende appelvormige schedel. De abnormale lichaamsverhoudingen zorgen voor veel erfelijke afwijkingen, zoals onder andere afwijkingen in de overgang van hoofd naar schedel. In Finland is recent een grote groep willekeurig gekozen Chihuahuas onderzocht op het voorkomen van syringomyelie SM, chiari malformatie CH en aanverwante afwijkingen die Cranio Cervical Junction Abnormalities CCJ genoemd worden.
horlogemaker
Een zeer klein hondenras: de chihuahua Dier en Natuur: Huisdieren.
De chihuahua is een klein, compact hondje, met grote staande oren en een appelhoofdje. De chihuahua is wel erg klein, maar daarom zeker niet minder dapper. De chihuahua is oorspronkelijk genoemd naar een Mexicaanse provincie, waar vroeger honden in het wild leefden.
Prachtige halsbanden speciaal voor de chihuahua!
Speciaal voor kleine hondenrassen. Bij elke dierenspeciaalzaak kun je wel een halsband voor je chihuahua kopen. Maar het is eigenlijk alles van hetzelfde. Menig eigenaar van de chihuahua is daarom op zoek naar iets origineels. Precies die halsband die bij je chihuahua past.
Chihuahua Ontdek het kleinste hondenras ter wereld zooplus magazine.
Toen begonnen boeren uit de Mexicaanse provincie Chihuahua de kleine honden meer en meer aan reizigers uit de VS te verkopen. Daardoor werd de Chihuahua wereldberoemd. De toeristen waren enthousiast over de kleinste honden ter wereld met hun grote ogen en oren.
Chihuahua hond Wikipedia.
Bichon frisé Bolognezer Bostonterriër Cavalier King Charles-spaniël Chihuahua Chinese gekuifde naakthond Coton de Tuléar Épagneul nain continental Franse buldog Franse poedel Griffon Belge Griffon Bruxellois Havanezer Japanse spaniël King Charles-spaniël Kromfohrländer Leeuwhondje Lhasa Apso Maltezer Markiesje Mopshond Pekingees Petit Brabançon Russische toyterriër Shih tzu Tibetaanse spaniël Tibetaanse terriër.
Chihuahua Verzekering InShared.
Nood of pech onderweg. Bij noodsituaties, zoals diefstal van auto, woninginbraak, letsel of grote lekkage bel.: 31 071 364 17 62. Schade, declaratie huisdier, juridisch conflict of reismelding? Meld schade online. Komt u er niet uit? Bel: 071 364 17 62 werkdagen van 9.00-17.00. Alles over schade. Help ik heb schade! Zo werkt online schademelden. Hoe werkt het? Procenten en Punten. Hulp en contact. Klein, actief en een écht gezelschapsdiertje. De Chihuahua gaat maar al te graag overal mee naar toe.
Stichting Dierenasiels en Internet.

Contacteer ons