Resultaten voor langharige chihuahua te koop

 
langharige chihuahua te koop
 
Puppyplaats.nl Chihuahua langhaar pups aangeboden.
Deze lieve zachte knuffels zoeken over een tijdje een heel lief baasje Het zijn 4 raszuivere langharige chihuahua pups van 6 weken oud geboren 28 maart. 03 mei 2018. 3 mei 2018. Schitterend mooi, klein, raszuiver chihuahua teefje te koop.
asko schönberg
chihuahua in Dieren Honden MarktPlaza.be.
Ik heb nog 2 schattige pups die een warm huisje zoeken te koop 1 chihuahua reutje kortharig te koop 1 chihuahua teefje kortharig Zij zijn. Drie lieve chihuahua reutjes beschikbaar Lila-kleur. Geboren op 08/02/2018 Gechipt en Europees paspoort Meerdere malen ontwormd en ingeënt met de nodige vaccinaties Opgegroeid in.
siemens wasmachine
Waar vind ik Chihuahua pups te koop met paspoort? DogCatandCo.
Kiezen voor een mini Chihuahua of een langharige Chihuahua te koop, is kiezen voor een fijne gezelschapshond. Hij is actief, vol vertrouwen en erg aanhankelijk. De Chihuahua pups te koop, zijn trouw aan hun baasje en hunkeren naar diens fysieke aanwezigheid.
esprit horloge
Chihuahua kennels in Nederland Doggo.nl.
Hondenfokker Meer info. Van de Sallandrand. Hellendoornseweg 13 8106 AH Marienheem. Langharige chihuahua's' met stamboom van de Raad van Beheer. Hondenfokker Meer info. Harn 26 1679 VD Midwoud. Chihuahua fokker aangesloten bij de NCC. Hondenfokker Meer info. Kievit 30 3641 TE Mijdrecht.
Microsoft Access
Chihuahua pups te koop bij Puppy House.
Langharige, kortharige, zeer zeldzame kleuren en zelfs de mini Chihuahua of Teacup Chihuahua is bij ons te koop. Een Chihuahua is bij ons te koop vanaf 550, steeds met chip en Europees paspoort. Daar wij een nationale erkenning hebben mag u zeker zijn van een rasechte Chihuahua.
Chihuahua Honden 2dehands.be.
Hallowij, hebben toffe mini chihuahua pupjes te koop. De pupjes zijn sociaal opgevoed. Bij het verlaten van het nest zijn ze volledig in orde. 15 mei 2018 1524: Hamme. Wij zijn een hobbykennel met enkel langharige Chihuahua's. Onze pups zijn gesocialiseerd bij het verlaten van het nestje.
Chihuahua pup kopen puppies fokker Houssin Kuurne west Vlaanderen.
Fay, de Chihuahua. Chihuahua pups te koop. Wij hebben nu een mooi nestje Chihuahua pups te koop! Ze zijn onmiddellijk beschikbaar en zijn super sociaal. Pups te koop vanaf een leeftijd van 9 weken. We hebben zowel mannetjes als meisjes beschikbaar.
Langharige chihuahua Honden 2dehands.be.
5 chihuahua pups 2 teefjes en 3 reutjes Langharige Ze zijn geboren op 23/32018 Ze worden meerdere malen ontwormd Gevaccineerd Gechipt Mama en. 30 april 2018 0801: Balen. Wij zijn een kleine hobbykennel met enkel en alleen langharige chihuahua's. Al onze puppy's' worden hier in de huiskamer geboren en grootgebrac. 7 april 2018 1201: Wevelgem Moorsele. 2dehands.be maakt gebruik van cookies. Bij gebruik van onze site gaat u akkoord met het plaatsen van cookies. Bekijk 2dehands.be op.: Registreren en inloggen. Zoek in alle afdelingen. Gratis af te halen.
Mooie mini Chihuahua pups te koop Honden.
Chihuahua Pups prachtig pupjeteefje, heel klein, maar dapper.Mama chica is een kleine chihuahua.Papa Jojo is een korthaar chihuahua, met stamboom stamboompapieren te bezichtigen.Laatste foto is van Jojo.De pupjes zijn superlief van karakter, maar ze weet nu al heel. Chihuahua stamboom pups Chihuahua stamboom pups Chihuahua stamboom pups dat ik heb 3 prachtige puppies te koop, man en vrouw.
licg.nl Chihuahua.
Chihuahuas vinden het prettig om gezelschap van soortgenoten te hebben. Voor een gezin met jonge, drukke kinderen is een Chihuahua minder geschikt omdat kinderen soms te ruw met het kleine hondje omspringen. De vacht van de langharige Chihuahua heeft wat meer verzorging nodig dan die van de kortharige variant.

Contacteer ons