Zoeken naar chihuahua fokker brabant

 
chihuahua fokker brabant
 
Chihuahuakennel Me Milagro.
Wij fokken alleen met FCI stamboom honden. Onze hondjes leven vrij in huiswij, hebben dus geen aparte kamer of benches/kooien. Wij voeren hoofdzakelijk KVV/Barf in, combinatie met fish4dogs brokken. Officieel in het bezit van Besluit Houders Van Dieren Hond Kat!
Bureau
Littlejewelschihuahuas.nl.
Ongeveer 12 jaar geleden is mijn moeder als hobbyfokker begonnen met 2 chihuahuaatjes. In 2009 zijn we vanuit Rotterdam naar Brabant verhuisd. We zijn toen langzaamaan de roedel chihuahuaatjes gaan uitbreiden. Inmiddels is Little Jewels een echt bedrijfje" geworden en zelfs ook een erkend leerbedrijf! We hebben nu dus ook zelfs stagiaires! Inmiddels hebben we al 5 generaties kerngezonde chihuahua's' hier rondlopen en hebben we onze eigen stambomen ontwikkeld, wat ontzettend leuk is en waar we heel trots op zijn. We hebben gemerkt dat veel mensen toch waarde hechten aan de afkomst van hun nieuwe pup. Bijna alle generaties zijn hier aanwezig en te bekijken, dat maakt Little Jewels uniek in Nederland en dus ook heel bijzonder! We streven er voornamelijk naar om een gezonde pup te fokken die geen extreem groot hoofd, slechte gewrichten patella, grote open fonatanel e.d. De extreem klein gefokte pups krijgen na een jaar vrijwel altijd problemen en dat willen we voorkomen, juist willen wij een gezonde, normaal gebouwde chihuahua zoals hij ooit ontstaan is.
dating app zonder facebook
An's' Angels Chihuahua's' Langhaar en korthaar Chihuahua pups te koop Erkend fokker.
Ik ben een kleine hobby fokker en fok alleen maar honden met FCI stamboom. Volgens de richtlijnen van de Raad van beheer en de regels van de Clubs waarvan ik lid ben. Mijn doel is het fokken van mooie en gezonde chihuahua's' met een fantastisch temperament. Ik fok enkele exclusieve nestjes per jaar. Achter mij staat een klein hecht team van een begripvolle echtgenoot en ouders, goede chihuahua vrienden en fantastische fokkers die mij het vertrouwen hebben gegeven met hun hondjes.
pennen bedrukt
Nederlandse Chihuahua Club Fokkers. Nederlandse Chihuahua Club Fokkers.
Neem dan contact op met onze pupbemiddeling. Klik op de kennelnaam om de website van de fokker te bezoeken. Chihuahua fokkers in Drenthe. Kennelnaam Naam Adres Plaats Telefoon E-mailadres. Klik op de kennelnaam om de website van de fokker te bezoeken.
thai massage amsterdam
Chihuahua, langhaar fokkers Honden Page.
Wij hebben een kleine Chihuahuakennel, geregistreerd bij de Raad van Beheer, in Oss Noord Brabant. Wij fokken hobbymatig zo nu en dan een nestje kort en of langhaar Chihuahua's. Uiteraard fokken wij volgens de regels van de Raad van Beheer op Kynologisch gebied in Nederland. Onze honden zijn in het bezit van een officiële F.C.I stamboom en groeien in huiselijke kring op tesamen met onze 3 jonge kinderen. Bekijk de fokker vermelding van Catch My Bliss. Kleinschalige hobby kennel, gespecialiseerd in langharig chihuahua.
Chihuahua Fokkers in Nederland.
Van het Stevensvaartje. Lavrijsen en P. Contactpersoon: Carla Lohuis-Smeehuyzen. Diente de Plata. El La Qwintas. Leave a Reply Cancel reply. Search for: Search. Proudly powered by WordPress Theme: Sugar Spice by WebTuts. Deze website gebruikt cookies om uw ervaring beter te maken.
Chihuahua Yvonne van der Meer.
Tijdens uw bezoek aan de fokker kan deze u ook al het nodige vertellen over het karakter en gedrag van de pups. Er worden op internet heel veel pups aangeboden als Chihuahua, maar alleen met een stamboom kunt u nagaan of dit waar is.
Nederlandse Chihuahua Fokkers.
Noord Brabant Oss. Carla van Bavel. Kees Lavrijsen Petro Slaats. From Chihua With Love. Desireé van Grieken. El Pequeño Milagro. Chihuahua, chihuahuas, chis, chichis, nederlandse chihuahua club, raad van beheer, pups, puppies, langhaar, korthaar, nederlandse chihuahua fokkers, fokkers, fci, stamboom, fokker, puppy, shiwawa, chietjes, sjiwawa.,
Chihuahua kennels in Nederland Doggo.nl.
Wij zijn een kleinschalige huis / hobby fokker van Chihuahua's. Hondenfokker Meer info. Cowboys And Angels. Steenovenstraat 99 2040 Antwerpen. Onze passie is onze specialisatie geworden: Chihuahua's. Hondenfokker Meer info. Chihuahua kennel van Belladonnandi. Muldersdreef 501 7328 EL Apeldoorn. Langhaar Chihuahua kennel. Hondenfokker Meer info. Chihuahua Kennel from the Kelly Familie. Valkenweg 91 7331 HE Apeldoorn. Chihuahua kennel langhaar en kort haar aangesloten bij n.c.c. HondenfokkerRasvereniging, Meer info. Achter de Beek 13b 6191 VA Beek. Hondenfokker Meer info. Catch My Bliss. 5351 SR Berghem. Wij hebben een kleine Chihuahuakennel, geregistreerd bij de Raad van Beheer, in Oss Noord Brabant.
Chihuahua, korthaar fokkers Honden Page.
Hieronder vind je een overzicht van alle Chihuahua, korthaar fokkers op de HondenPage. Amor del Perro. Wij fokken 1 keer per jaar met liefde een nestje voor de liefhebbers. Uiteraard fokken we op de juiste manier, dat wil zeggen dat beide ouders getest moeten zijn, Patella Luxatie vrij en beide moeten gezond verklaard zijn. We streven ernaar om gezonde, lieve pups te fokken. Onze pups groeien op in de woonkamer samen met onze andere honden, Chihuahua's' en een Labrador. Voor meer informatie over het ras kunt u altijd bellen. Geïnteresseerden zijn ook altijd welkom om eens op de koffie te komen om het ras beter te leren kennen, en de wie weet aanstaande moederhond! Bekijk de fokker vermelding van Amor del Perro. Catch My Bliss. Wij hebben een kleine Chihuahuakennel, geregistreerd bij de Raad van Beheer, in Oss Noord Brabant.

Contacteer ons