Op zoek naar chihuahua fokkers nederland?

 
chihuahua fokkers nederland
 
Chihuahua fokkers Waar moet u zeker op letten?
Er is in Nederland namelijk een vereniging voor Chihuahua fokkers. Deze vereniging wordt ook wel de FCI genoemd. Chihuahua fokkers die een FCI keurmerk hebben, zijn aangesloten aan de FCI. Dat betekent dat de Chihuahua fokkers aan bepaalde eisen voldoen en goed voor de Chihuahua puppys zorgen.
Systeemplafond
Chihuahua Puppies, Langhaar pups Chihuahua pups te koop.
Klik om dit te e-mailen naar een vriend Opent in een nieuw venster. Chihuahua-kennel Circle of Life Beerseweg 19 5087 TP Diessen Telefoon: 06 33 35 22 36 Email: info@circleoflife-chihuahuas.nl Linkpartners. This function has been disabled for Chihuahua Puppies, Langhaar pups.
romper bedrukken
Puppyplaats.nl Chihuahua pups aangeboden.
Heel klein korthaarig chihuahua reu Geboren op 5 maart Geboortegewicht 91gr Moeder korthaar en vader langhaar chihuahua De pup wordt ontwormd, krijgt z. 06 april 2018. 6 april 2018. Vorige 1 2 3 4 5 Volgende. Shih tzu pups. Golden retriever pups. Franse Bulldog pups. Adverteren op Puppyplaats is gratis.: Een advertentie plaatsen op Puppyplaats is gratis, dus heeft u of verwacht u een nestje pups? Plaats dan gerust een advertentie op Puppyplaats.nl. Plaats een advertentie. Giftig voor honden. Puppyplaats.nl is de website die zich richt op alle hondenliefhebbers. In korte tijd is Puppyplaats.nl uitgegroeid tot een van de populairste hondenwebsites van Nederland.
SEA specialist
Fokkers Chihuahua pups te koop.
Sommige nestjes worden aangekocht bij betrouwbare fokkers in binnen en buitenland. Al onze pups worden gevaccineerd, geĆÆdentificeerd met microchip en verkocht met de verplichte garanties van het ministerie van Landbouw. e-mail: info@woefkesranch.com website: www.woefkesranch.com. Gezondheid van de Chihuahua. Uiterlijke kenmerken van de Chihuahua. De Chihuahua kopen. Chihuahua pups kopen? Super handig boekje. Leuke Chihuahua filmpjes. Chihuahua accessoires Chihuahua gezondheid Chihuahua kleding Chihuahua kopen Chihuahua voeding Chihuau pups Karakter van de Chihuahua Opvoeding van de Chihuahua Uiterlijk Chihuahua.
prince 2 practitioner
Nederlandse Chihuahua Fokkers.
Nederlandse Chihuahua Fokkers. Fokkers onder elkaar voor elkaar. Dit is een lijst van Chihuahua fokkers in Nederland die fokken met stamboom van de Raad van Beheer. Hiermee willen we de kans geven aan alle fokkers zich kenbaar te maken met hun kennel.
Eerste Gezelschapshonden Club Nederland Fokkers.
Bestuur / Kernleden. In de Media. Chihuahua korthaar, fokkers. Catch My Bliss. 8239 DB Lelystad. Telefoon: 06 536 79 998. Circle of Life. 5087 TP Diessen. Mobiel: 06 532 26 203. Wij hebben op dit moment pups. of the Aladna's' Home.
Chihuahuakennel Me Milagro.
Wij hebben onze officiƫle kennelnaam Me Milagro sinds 2009. Fokken volgens de regels van het Raad van beheer. Wij zijn aangesloten bij de NCC/EGCN en fokken volgens hun regels. Wij fokken alleen met officieel patella geteste Chihuahua's.' Wij fokken alleen met FCI stamboom honden.
Alana's' Angels Chihuahua's' met FCI stamboom Home.
Uiteraard fok ik ook volgens de regels van de Raad van Beheer op Kynologisch gebied in Nederland. Het streven is om een chihuahua te fokken met op de 1e plaats de gezondheid, de 2e plaats het karakter en op de 3e plaats schoonheid.

Wij gaan regelmatig naar een officile hondententoonstelling om onze hondjes door een keurmeester te laten beoordelen. Wij fokken volgens de regels van.: De Raad van Beheer op Kynologisch gebied in Nederland, De Nederlandse Chihuahua Club NCC en Eerste Gezelschapshonden Club Nederland EGCN.
Chihuahua Fokkers in Nederland.
Van het Stevensvaartje. Lavrijsen en P. Contactpersoon: Carla Lohuis-Smeehuyzen. Diente de Plata. El La Qwintas. Leave a Reply Cancel reply. Search for: Search. Proudly powered by WordPress Theme: Sugar Spice by WebTuts. Deze website gebruikt cookies om uw ervaring beter te maken.

Contacteer ons