Meer resultaten voor chihuahua herplaatsing

 
chihuahua herplaatsing
 
Ik Zoek Baas Ikzoekbaas.
We wonen inmiddels een paar jaar in Portugal waar ze heerlijk. Bono Dit is Bono, hij is inmiddels 9 jaar oud en hebben m geadopteerd toen hij 2 jaar was. We wonen inmiddels een paar jaar in Portugal waar hij heerlijk geniet.
wasmachine
Alles wat je moet weten over de Chihuahua Doggo.nl.
Dit gaat echter alleen op als je de Chihuahua behandelt en verzorgt als een hond en niet als speelgoed of modeaccessoire. De Chihuahua dient bovendien gevoed te worden als een hond en niet verwend te worden met allerlei snacks en mensenvoedsel.
wielerkleding
Billy Herplaatsing Honden in Nederland.
Andere honden en opdringerige, onvoorspelbare mensen. Nog op zoek.: Reden van herplaatsing.: Billy heeft helaas geen klik gekregen met onze andere chihuahua van dezelfde leeftijd. Er zijn nu zelfs ruzies, waarbij de andere chihuahua Billy bedreigt en aanvalt. Foto paspoort ontvangen.:
fulfilment
Herplaatsing From Capa's' Home Chihuahuakennel.
Honden op BEESIEZ de diervriendelijke marktplaats herplaatsing van Honden.
2018 Beesiez Fly Webservices. Honden herplaatsing / verkopen. Katten herplaatsing / verkopen. Knagers/Konijnen herplaatsing / verkopen. Vogels herplaatsing / verkopen. Reptielen herplaatsing / verkopen. Roofdiertjes herplaatsing / verkopen. Paarden herplaatsing / verkopen. Vissen herplaatsing / verkopen. Baasje gezocht voor Honden.
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
Hondenherplaatsing plaatsing.
Zij leefden op een achterkoertje. Er was geen tijd om hen uit te laten. Nu leven zij in het bos. Zo leefde hij voor de herplaatsing. Het baasje had niet genoeg tijd. Hieronder zijn de foto's' in zijn nieuwe thuis.
Herplaatsers From My Chihuahua Friends.
Niet dat er iets mis is met deze hondjes, maar het is dan beter dat ze een één op één relatie krijgen met. een baasje en niet in een roedel hoeven te leven. Wij zoeken dan uiteraard een goed tehuis voor onze herplaatser!
BAASJE GEZOCHT NL, herplaatsing huisdieren.
Onno en Otello, 2 prachtige Chihuahua reutjes, werden afgedankt door een broodfokker. Hij kon hen niet meer gebruiken, hun dienstjaren zaten er op. Het zijn 2 schatjes, met een buitengewone aftekening, one of a kind! Ze kunnen het goed vinden met andere honden, teefjes n reutjes, ze zijn erg lief en rustig, en enorm trouw aan hun baasje.
Chihuahua Honden Tweedehands.nl.
datum recent datum recent. Ook hier staan met uw advertentie? Super Mooie Chihuahua Pups! Mooie pups geboren 14 Maart en zijn morgen dus 7weken oud. Zijn ontwormt op 246, weken en ingeent en gechipt met vaccinatieboekje. gisteren 0021: Ferwerd Ferwerd.

Contacteer ons