Resultaten voor chihuahua pup kopen

 
chihuahua pup kopen
 
Puppyplaats.nl Chihuahua pups aangeboden.
Langharig lilac chihuahua reutje met filmje. Zoekt u een raszuiver chihuahuatje? Het is super mooi kleinblijvend driekleurig lavendel reutje. De pup kan al naar de nieuwe baas gaan.Hij is 7 maanden oud. De pup groeit bij ons in de kamer, proper en goed gesocialiseerd.
wasmachine
Chihuahua Honden 2dehands.be.
Super schattige mini chihuahua pups choco merle lila wit. Ik heb een leuk nestje chihuahua pups beschikbaar De pups zijn opgegroeid tot 8 weken oud bij de moeder in een sociale sfeer. Iedere pup is ge. gisteren 1213: Beerse. Prachtig mini chihuahua reutje.
stuntsteps
Mooie mini Chihuahua pups te koop Honden.
Uitstekende Apple Head Chihuahua Puppies Uitstekende Apple Head Chihuahua Puppies Ik heb 3 vrouwelijke, CKC geregistreerde, langharige Chihuahua pups te koop. Ze zijn nu 2 weken oud en zullen klaar zijn voor hun nieuwe huizen in nog 4 weken. Schattig Chihuahua Puppies te koop Schattig Chihuahua Puppies We hebben twee schattige Chihuahua-pups beschikbaar.
betekenis
Vind chihuahua pups in Honden Chihuahua's' en Gezelschapshonden op Marktplaats.nl.
Prachtige Chihuahua Pup. Dit prachtige chihuahua mannetje is geboren op 4 mei 2018, hij is nu 6 weken oud. Hij is netjes elke 2 weken ontwormt en heeft zijn enting gehad en is gechipt. Hij is ook volledig nagekeken door de dierenarts en is gezond verklaard.
Nederlandse Chihuahua Club Fokkers.
Chihuahua informatie deel 2. Chihuahua wat is dat voor een hond? Historie van de Chihuahua. Eerste opvang pup. Home Chihuahua fokkers. U vindt op deze pagina een overzicht van bij de NCC aangesloten Chihuahua fokkers, die ook adverteren in ons contactblad.
Wat zijn de kosten van een Chihuahua? Chihuahua / Chiwawa.
Wat zijn de kosten van een Chihuahua? Het alleen al kopen van een Chihuahua kost er veel geld. Wanneer u een Chihuahua koopt bij een originele fokker die volgens de richtlijnen werkt, dan kunt u zo 800 tot 1000 kwijt zijn voor een Chihuahua. U weet dan wel zeker dat de Chihuahua een stamboom heeft en goed verzorgd is. De Chihuahua is ontwormd, inge├źnt en vaak gechipt. Daarnaast zal uw Chihuahua sociaal erg tam zijn. Voor een Chihuahua die geen stamboom heeft betaald u ongeveer 500 tot 600. Waarom kost een Chihuahua pup zoveel?
Chihuahua kopen waar moet je op letten?
Vindt u het bijvoorbeeld belangrijk dat een Chihuahua een stamboom heeft. Zo bent u er vrijwel van verzekerd dat uw Chihuahua later geen rare complicaties of ziektes krijgt. Wanneer u het eigenlijk niet interesseert waar uw Chihuahua vandaan komt, dan kunt u beter via bijvoorbeeld Marktplaats proberen om een Chihuahua te kopen.
Chihuahua Honden Tweedehands.nl.
Super Mooie Chihuahua Pups! Mooie Langharige pups geboren 14 Maart. Zijn ontwormt op 246, weken en ingeent en gechipt met Vaccinatieboekje. Het nestje bestaat uit 3 reut. 10 mei 2018 2158: Ferwerd Ferwerd. Overige categorie├źn in Honden. tweedehands.nl maakt gebruik van cookies. Bij gebruik van onze site ga je akkoord met het plaatsen van cookies. Bekijk tweedehands.nl op.: Registreren en inloggen. Zoek in alle afdelingen. Gratis af te halen. Meer van ons. ebay classifieds group. Veilig kopen en verkopen.
Vind chihuahua te koop in Dieren en Toebehoren op Marktplaats.nl.
Te koop chihuahua wieg Eh gia! Te koop een super mooie wieg van het merk ehgia doe hem weg omdat ik te veel mandjes heb. Zo goed als nieuw. Pomchi pup te koop rue wit. Te koop pomchi pup. Bij ons is er op 13 april een nestje pomchi's' geboren.
Welkom bij de NCC Nederlandse Chihuahua Club.
Uiteraard kunt u bij de NCC ook terecht voor alle informatie rond de Chihuahua en de bij ons aangesloten fokkers. Op de pagina Chihuahua-informatie vindt u alles over het ras, een pup kopen, een fokker kiezen, opvoeden of de gezondheid en het welzijn van uw Chihuahua.

Contacteer ons