Zoeken naar chihuahua vereniging

 
chihuahua vereniging
 
Nederlandse Labrador Vereniging.
De rasvereniging voor de Chihuahua, de Nederlandse Chihuahua Club, heeft specifieke regels voor de geconstateerde knieproblemen. Zo geldt voor alle fokdieren een verplicht patella luxatie knie onderzoek door een specialistische dierenarts. De rasvereniging voor de Franse Bulldog, de Hollandse Bulldoggen Club, heeft specifieke regels voor de geconstateerde aaandoeningen aan de voorste luchtwegen. Zo geldt voor alle fokdieren een verplicht luchtwegonderzoek door een dierenarts. De rasverenigingen voor de Labrador Retriever, de Nederlandse Labrador Vereniging en de Labrador Kring Nederland, hebben specifieke regels voor de geconstateerde aandoeningen aan heupen en ellebogen.
haartransplantatie
Pupbemiddeling Nederlandse Chihuahua Club. Pupbemiddeling Nederlandse Chihuahua Club.
Chihuahua wat is dat voor een hond? Historie van de Chihuahua. Eerste opvang pup. Bij de pupinformatrice van de NCC kunt u terecht voor adviezen over de Chihuahua en het vinden van een pup of herplaatser bij NCC fokkers. De contactgegevens van de pupinformatrice vindt u hier.
bosch
Chihuahua, langhaar fokkers Honden Page.
Heb je nog vragen over fokkers van de Chihuahua, langhaar? Kijk dan in het hondenforum. Uitgebreide rasbeschrijving van de Chihuahua, langhaar? Kijk dan bij de Chihuahua, langhaar rasbeschrijving. Ben je zelf een Chihuahua, langhaar fokker? Voeg dan een gratis fokker vermelding toe.
citizen eco drive titanium
Fokreglement www.chihuahua-lover.nl.
Uitdrukkelijk dient tevens de gezondheid van de honden voorop te staan. De fokkers binnen onze Vereniging worden geacht het Fokreglement te volgen. Beide ouderdieren dienen gezond te zijn; bij twijfel dient men een dierenarts te raadplegen. Beide ouderdieren dienen in het bezit te zijn van een door de Raad van Beheer op Kynologisch Gebied erkende stamboom, opdat met voor de pups eveneens erkende stambomen kan aanvragen bij de Raad van Beheer op Kynologisch Gebied. Met één en dezelfde teef mag niet meer dan 1 nest per periode van 12 maanden gefokt worden op straffe van ontzetting volgens artikel 16 lid 1a van de statuten van de Nederlandse Chihuahua Club.
massage
Nederlandse Chihuahua Club.
Generaties gezondheid online. Opleidingen en trainingen. Zoek een vereniging. Houden van honden. Nederlandse Chihuahua Club. Nederlandse Chihuahua Club. Raad van Beheer. 1075 AV Amsterdam. 1070 AX Amsterdam. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief Raadar. Ontvang onze nieuwsbrief. En volg ons.
Welkom bij de NCC Nederlandse Chihuahua Club. Welkom bij de NCC Nederlandse Chihuahua Club.
De Nederlandse Chihuahua Club NCC is de officiële Nederlandse rasvereniging voor de korthaar en langhaar Chihuahua. Opgericht op 11 juni 1972, is de vereniging in 2000 toegetreden tot de Raad van Beheer op Kynologisch Gebied RvB in Nederland. Via de RvB zijn wij aangesloten bij de Federation Cynologique Internationale FCI, de wereld honden organisatie.
Chihuahua Yvonne van der Meer.
In Engeland en later ook het vasteland van Europa, werd de Chihuahua pas na de Tweede Wereldoorlog echt populair. De eerste Chihuahua in Nederland werd eind vijftiger jaren ingeschreven in het Nederlandse Honden Stamboek NHSB. Is een Chihuahua geschikt voor u en uw gezin?
Nederlandse Chihuahua Club Rasvereniging Doggo.nl.
Zoek een adres bij jou in de buurt. Nederlandse Chihuahua Club. Nederland Telefoon: Bezoek de website Dit is mijn bedrijf. Over Nederlandse Chihuahua Club. Nederlandse Chihuahua Club, de enige echte en officieel door de Raad van Beheer erkende Nederlandse Chihuahua Club.
Chihuahua fokkers Waar moet u zeker op letten?
Er is in Nederland namelijk een vereniging voor Chihuahua fokkers. Deze vereniging wordt ook wel de FCI genoemd. Chihuahua fokkers die een FCI keurmerk hebben, zijn aangesloten aan de FCI. Dat betekent dat de Chihuahua fokkers aan bepaalde eisen voldoen en goed voor de Chihuahua puppys zorgen.
Chihuahua kennels in Nederland Doggo.nl.
Boerhaavestraat 5 1973 PH IJmuiden. Wij zijn een kleinschalige kennel en fokken het ras de Chihuahua lang en korthaar, met en zonder stamboom. Hondenfokker Meer info. Chihuahua kennel Niño De La Adelita. Brieskerkestraat 14 4321 AX Kerkwerve. Wij zijn een geregistreerde Chihuahua kennel en lid van rasvereniging NCC.

Contacteer ons